Gmail voor bedrijven

Wilt u gebruikmaken van Gmail voor bedrijven? Het voordeel is dat u e-mails kunt versturen waar en wanneer u ook werkt. Gmail werkt op elke computer en op elk mobiel apparaat.

Gmail voor bedrijven

Met Gmail voor bedrijven heeft u uw e-mail altijd bij de hand. Het maakt niet uit waar u bent: of dat nu op kantoor, in een vliegtuig of thuis op de bank is. Werken in de cloud zorgt voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers. Ze zijn niet langer gebonden aan een plaats en tijd om te kunnen werken. Uw personeel kan overal en altijd aan de slag met verschillende werkzaamheden. Het werk kan worden verricht wanneer hij of zij zich het prettigst voelt. Dit leidt tot meer tevredenheid onder uw werknemers. Je eigen tijd indelen geeft een gevoel van vrijheid en verantwoordelijkheid en veel werknemers vinden dat een fijn idee. De loyaliteit naar de werkgever zal hierdoor groeien, wat dus ook resulteert in een groot voordeel voor het bedrijf.

De voordelen voor uw bedrijf

Profiteer van de volgende voordelen wanneer u gaat werken in de cloud:

  • Hogere productiviteit
  • Meer tevredenheid
  • Flexibiliteit
  • Werken op elk apparaat
  • Minder kantoorkosten

Met verschillende apparaten kunt u bij al uw bestanden. Niet alleen vanaf uw desktop of laptop, maar ook vanaf uw tablet en smartphone. We bieden al uw medewerkers een centrale toegang tot de mail, agenda en allerlei andere documenten die van belang zijn voor uw bedrijf.

Online werken voor het MKB

Online werken is erg gebruiksvriendelijk voor het MKB. Voor veel werkgevers biedt het dan ook een uitkomst. Een werknemer werkt effectiever op een locatie, apparaat en tijdstip dat zijn of haar voorkeur heeft. U logt eenvoudig online in op een plek die exact gelijk is aan uw normale werkomgeving. Zo beschikt u wereldwijd over uw mail, belangrijke documenten en uw agenda. U kunt dus overal werken waar en wanneer u maar wilt: gewoon op kantoor, maar ook thuis of zelfs in het buitenland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *